Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar işlemlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar muhtevaeride mahsur kalabilir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın Kapısı seçerken nazarıitibar edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın kapıları ile acil yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı devir doğrulama yangın kapıları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Ankara Yangın Bapsı soldurmak isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile dayalı merak ettikleri tüm mevzular karşı malumat sahibi olabilirler.

Her yangın merdiveninin her iki yakaında korkuluk, küpeşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve yakışır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kesif Yangın Çıkış Kapısı isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Satın aldığınız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz karınin her gün teknik servis, bakım ve tamir işlemleri yöreımızca binalabilmektedir. Yararlanma maksadını koruyan yangın bapsı modellerimiz sizlerin uzun seneler onlardan faydalanmanızı sağlayacaktır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıkan esrarın ve mürtefi ısının hariçarı çıkmasını önlemek derunin bapnın sapa zinde kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

Report this wiki page